عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اعلام برنامه سفر تیم ملی به اردن

کاروان تیم ملی برای رویارویی با عراق در حساس ترین بازی مقدماتی جام جهانی روز سه شنبه راهی اردن می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تظاهرات رخ داده در شهرهای مختلف عراق باعث شد تا فیفا میزبانی عراق را به حالت تعلیق در آورده رویارویی این تیم با ایران و بحرین را به کشور ثالث بسپارد. از همین رو فدراسیون عراق تصمیم گرفت بازی های خانگی خود را در ورزشگاه مرکزی شهر امان در کشور اردن برگزار کند.

 

پیرو این تغییر مکان بازی برنامه تیم ملی نیز دستخوش تغییراتی شد تا جایی بنا به اعلام فدراسیون فوتبال کاروان تیم ملی بعد از دو جلسه تمرین آماده سازی در کمپ تیم های ملی عصر روز سه شنبه راهی امان پایتخت اردن می شود تا آخرین جلسه تمرینی خود پیش از رویارویی 23 آبان با عراق را چهارشنبه در ورزشگاه امان برگزار کند.

 

این سفر در حالی برنامه ریزی شده است که کاروان تیم ملی عراق امشب راهی امان پایتخت اردن می شود تا مدت زمان بیشتری را در این شهر حضور داشته با شرایط میزبانی بیشتر آشنا شود. حریف تیم ملی اردوی آماده سازی خود را از دیروز در شهر اربیل با نفرات داخلی استارت زد و قرار است لژیونرهای این تیم تا فردا خود را به امان برسانند.

منبع: ورزش3

ارسال نظر
آخرین اخبار